Sähköposti: info@korumiesarvi.fi

Arvin tarina


Lyhyt tarinani siitä miten päädyin yrittäjäksi

Harrastan esteratsastusta ja minulla oli oma hevonen Nasu. Kehityin lajissani mukavasti, ja pian huomasimme, että Nasun jalat eivät kestäneet sen hyppäämistä tasolla, johon kehitykseni oli päässyt. Aloin haaveilla uudesta kilpahevosesta, mutta ne maksavat paljon. Vanhempani eivät halunneet minulle ilman omaa työtä uutta heti hankkia, vaan kannustivat minua työntekoon. Aloitin oman rahan keräämisen mm naapureiden pihatöitä tehden, mutta pian keksin uuden liikeidean. Tilasin korujen osia ulkomailta, kasasin ne ja aloin kiertämään eri tapahtumissa korumyyjänä. Pian toimintani oli kasvanut niin laajaksi, että oman oikean yrityksen perustaminen tuli ajankohtaiseksi. KoruMies Arvi Tmi syntyi keväällä 2016 ja sain oman y-tunnuksen. Median mukana tuoman mukavan tuulahduksen myötä, olen vakiinnuttanut paikkani yritysmaailman "maskottina". Olen tiettävästi nuorin Suomessa omaa toimintaansa itse pyörittävä yrittäjä. Yrityksen perustamishetkellä olin 10-vuotias.

Noin vuoden kuluttua, olen saanut rahat  kasattua uutta hevosta varten ja fanieni nimeämä Valko ( Cata Marco) ruuna muutti luokseni Ruohojärven kartanon ratsutallille Mäntsälään lauantaina 21.1.2017.

 

Työni on nyt saavuttanut tuloksensa, mutta tästä  se todellinen työ esteratsastajana vasta alkaakin. Jos 11 vuotias poika, pystyy tekemään rahat hevoseen vuodessa, niin mikä estää muitakaan saavuttamasta unelmiaan?

Mottoni onkin:

Esteet on tehty ylitettäviksi, niin elämässä kuin kilparadallakin.
Ainoa joka sinua voi omissa unelmissasi estää, on sinun oma pääsi!


Yhteystiedot

Sähköposti: info@korumiesarvi.fi